element_1-01

Olga Romanova, voetreflexologie

Olga Romanova 
 
Holistisch Energetisch Therapeut


 

element_1-01


OVER MIJ:

Mijn naam is Olga Romanova, Holistisch Energetisch Therapeut.
Ik ben afkomstig uit Rusland, waar ik als klein meisje al de wens had om mensen beter te maken. 
Daarom werd ik verpleegkundige. Door de jaren heen heb ik binnen mijn werk ontdekt dat alternatieve geneeskunde een goede aanvulling vormt op de reguliere geneeskunde. Volgens de holistische visie worden lichaam, geest en ziel als één geheel behandeld. In mijn praktijk breng ik deze twee werelden bij elkaar om het zelfgenezend vermogen bij mijn cliënten te activeren. Vanuit mijn hart voel ik de warmte door mijn handen stromen. Deze energie geef ik door tijdens de behandeling. Dit geeft de cliënt meteen totale ontspanning, innerlijke rust en vermindering van pijn.

WAT IK VOOR U KAN DOEN:
● Voetreflextherapie
● Ontspanningsmassage
● Sportmassage
● 
Dorn-therapie en Breuss massage
● Methamorfose Massage
● 
Bach Bloesem Therapie
● Schüsslerzouten
● Aromatherapie en kruiden
kruidenstempel massage

 

OPLEIDINGEN:
Om mijn cliënten optimale behandelingen en vakkundig advies te kunnen bieden, 
houd ik mijn kennis en kunde regelmatig up to date door bijscholingen en cursussen.

 

Back to top
 
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com