IMG_3417HOE IK WERK:
Stap 1: ontspannende hoofdmassage
We beginnen met het masseren van het hoofd om de cliënt direct in een staat van ontspanning te brengen.

Stap 2: ontspannende lichaamsmassage
Vervolgens wordt het hele lichaam- afhankelijk van de wensen van de cliënt – zachtjes gemasseerd. Dit brengt de cliënt op een zeer subtiele manier in een nog diepere toestand van ontspanning en rust. In het moment ontstaat er op intuïtieve wijze een unieke combinatie van diverse massagetechnieken die precies passen bij het actuele energiepatroon van de cliënt. In deze diepe staat van ontspanning wordt het zelfgenezend vermogen van het lichaam geactiveerd.  

Voor de massage wordt gebruik gemaakt van diverse etherische oliën. Zo kan de massage-olie een kalmerend, stimulerend of harmoniserend effect hebben, al naar gelang wat op dat moment nodig is.

Tijdens de massage kan er op wens gebruik gemaakt worden van lichttherapie om de chakra’s in balans te brengen. Iedere chakra heeft z’n eigen kleur. Zo wordt bijvoorbeeld gebruik gemaakt van een groene lamp om de hartchakra te harmoniseren.


TIP: 
het is goed om na de massage veel water te drinken, zodat het lichaam overtollige stoffen gemakkelijk kan afvoeren. Daarnaast is het verstandig om het na de massage tijdens de rest van de dag rustig aan doen. 


PRIJS:
1ste uur sessie                  55 ,-    
elke volgen
de 30 min.        25,- 

* de behandeling duurt 1 uur en kan naar wens uitgebreid worden
* de behandeling wordt niet door zorgverzekeraars vergoed
betaling geschiedt contant

Massage

  • Categories →
  • massage
 
Back to top
 
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com