IMG_3438 - kopieIn de Voetreflexologie worden beide voeten volledig gemasseerd. Dit stimuleert de doorbloeding in het hele lichaam. Ook de doorstroming van lymfe- en energie wordt bevorderd, wat het immuun-
systeem verbetert. Dit heeft een positieve invloed op alle lichaamsfuncties. De algemene gezondheid wordt hersteld waardoor o.a. klachten als hoofdpijn, stress, darmproblemen en vermoeidheid sterk verminderen of zelfs helemaal verdwijnen.


UITGANGSPUNT:
Deze therapie gaat ervan uit dat de voetreflexzones een weerspiegeling zijn van elders in het lichaam gelegen organen en lichaamsdelen. De voetreflextherapie is dus zowel een diagnose- als behandelmethode. 


HOE IK WERK:
Stap 1: analyse van de klachten
Met behulp van een nauwkeurige voetreflex-analyse stel ik uw persoonlijke voetdiagnosekaart samen, waarop eventuele blokkades zichtbaar worden. Ik bespreek met u de resultaten en vertel waar ik mijn aandacht op zal richten tijdens de behandeling.

Stap 2: voetreflexmassage
Ik masseer de voetreflex-zones met etherische oliën en deblokkeer daarmee verstoringen in de energetische balans. Hierdoor wordt het zelfgenezend vermogen van het lichaam geactiveerd. 

Stap 3: nabehandeling met HFG-apparaat (hoge frequentiegolven)
Door de toepassing van het unieke HFG-apparaat wordt de behandeling nog effectiever.  Dit apparaat werkt middels hoogfrequente golven in combinatie met een infrarood-effect. De unieke eigenschap van dit apparaat is dat het dieper in de voet doorwerkt om de lichaamsconditie, spieren en zenuwen te verbeteren. Het kan tevens pijn verlichten en het lichaam tot zelfgenezing aanzetten. De droge infraroodverwarming zuivert de huid, helpt het ontgiften en reinigen van het lichaam. Via de voetreflex-zones werkt dit apparaat direct in op de organen en systemen. 

Stap 4: nacontrole effecten behandeling
Het bijzondere van deze methode is dat de behandeling een directe uitwerking heeft met concreet meetbare resultaten. Daarom ga ik ter controle alle voetreflexzones nog eens na om te voelen of de behandeling effectief is geweest. In de regel zijn de gespannen voetreflex-zones nu ontspannen en is de energiebalans van de cliënt verregaand hersteld.

Stap 5: advies en vervolgafspraken
Aan het eind van de behandeling adviseer ik u over de mogelijkheden om de behandeling thuis te ondersteunen, zoals gezonde leefwijze en voeding. Indien gewenst maken we een vervolg-behandelplan om het probleem ver
der aan te pakken. 

Optioneel maak ik tevens gebruik van Bach Bloesem ter ondersteuning van de behandeling.


PRIJS:

Tijdens uw eerste bezoek duurt de behandeling 1 uur 30 min 70,– (afspraak kan uitlopen)
Alle volgende behandelingen duren per sessie 1 uur  55,-    

 
* de behandeling wordt niet door zorgverzekeraars vergoed
betaling geschiedt contant

 

 

Voetreflexologie

  • Categories →
  • diagnose & analyse
  • massage
  • reflexologie
 
Back to top
 
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com